Pusselmatta - Massor med pusselmattor

Pusselmatta för träning

Pusselmatta

En pusselmatta som är avsedd för träning är en tjock skumgummimatta som har ett pusselkanter. Dessa sportgolv som är avsedda för många olika sorters träning finns i storlekar från 30 x 30 cm upp till 100 x 100 cm. Kostnaden för pusslemattan som kan vara ett gymgolv, kampsportsgolv, aerobicgolv eller användas vidd styrketräning kostar från 150 till 700 kr per kvadratmeter.

Densiteten på en pusselmatta för Taekwondo eller andra kampsporter är ganska låg. De tunnare mattorna kan ha en densitet av cirka 100-150 kg/m³ och de lite tjockare mattorna kan ha en så låg densitet som 75-100 kg/m³.

Tjockleken på en pusselmatta kan vara från 10 mm för de som man ställer träningsredskap på till så mycket som 40 mm för judomattor och budomattor som man ska kunna knäböja eller falla på. Pusselmattor för träningsändamål är ofta tillverkade av EVA, EtylenVinylAcetat, som är samma material som finns i padelrack.


Bra pusselmattor för träning

Pusselmatta

Ifall ni är på jakt efter bra pusselmattor för träning är det viktigt att ni köper träningsmattor som är fria från giftiga kemikalier. Butikerna nedan är några av Sveriges största butiker för träningsmattor och ett tips är att börja leta där.

Ännu bättre är om ni hittar en lokal butik som är specialister på träningsmattor för du slipper ni frakten och kan dessutom känna på mattan innan ni köper den. Om mattan luktar mycket så ska ni köpa en annan.


Bäst på pusselmattor för träning

Bra träningsbutiker för träningsmattor som man kan pussla ihop.

  • har ett stort utbud av riktigt bra träningsmattor varav flera är pusselmattor. Bland annat är Träningsmaskiner billigast på godkända budomattor.
  • erbjuder bra priser på flera av sina pusselmattor för träning.
  • erbjuder många olika sorters träningsmattor
  • Hos finns det flera riktigt bra gymgolv och träningsgolv av pusselmattmodell.
  • Via kan ni hitta riktigt bra träningsgolv för hemmet eller gymmet.
  • har en del pusselmattor av olika storlek.

Pusselmattor hittar ni bäst hos hos

Mer om pussel och pusselmattor

Här finns mycket mer fakta om pussel och pusselmattor men också en del roliga och trevliga saker att känna till rörande pusselmattan.
Meny - Pusselmatta
Till förstasidan på www.pusselmatta.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtomlandsFöretagNyheter